Зворник се представља на „Београдском манифесту“

Зворнички хорови „Изворник“ и ученик Музичке школе „Војин Комадина“ представиће се по први пут у петак, 25. маја 2018. године публици на свечаном отварању овогодишњег 4. по реду међународног фестивала манифестација и дестинација „Београдски манифест“, који ће се одржати од 25. до 27. маја 2018. године на Калемегдану у Београду.

„Београдски манифест“ је јединствена платформа за представљање најбољих манифестација и туристичких дестинација, а осмишљен је тако да се посјетиоци, кроз забаван и квалитетно проведен дан са породицом, прије свега упознају са локалном и регионалном туристичком понудом, али и да уживају у различитим садржајима чиме спознају аутентични дух и атмосферу, културне и туристичке вриједности манифестација и дестинација које се представљају. Туристичка организација Града Зворника имаће свој штанд гдје ће представити потенцијале града.

Фестивал организују Министарство трговине, турзима и телекомуникација у Влади Србије и Град Београд, а овогодишњи партнер фестивала је Република Српска.

5