Зворничко клизалиште – поклон Градске управе Града Зворник Зворничанима

Зворник, 31.12.2018. године

Од 01. јануара 2019. године  па све до 01. марта исте године на бетонском игралишту код Соколског дома биће инсталирано клизалиште. Рекреативно-спортски центар Зворник газдоваће клизалиштем које ће бити отворено сваког дана од 10:00 до 22:00 часа.

Ледени плато је, према ријечима Зорана Стевановића, градоначелника Зворника, поклон Градске управе Града Зворник свим грађанима Зворника и њиховим гостима.

„Размишљали смо много како да град уљепшамо ове зиме, али да то прије свега буде корисно за све наше грађане. Одлучили смо да не организујемо новогодишњу прославу на тргу, нити да купујемо додатне украсе. Јелку смо прошле године направили уз подршку наших привредника, тако да смо улагања у ову област свели на минимум. Циљ нам је био да средства усмјеримо тако да од њих има корист највећи број грађана. Цијена је више него симболична, тако да свако може приуштити неколико сати клизања. Биће ту наравно и бесплатних термина. А на крају јако нам је важно да сва дјеца осјете зимске радости“, истакао је градоначелник Стевановић.

Званично отварање клизалишта је у уторак, 01. јануара 2019. године у 14:00 часова када ће клизање бити бесплатно до затварања. За клизање у трајању од 50 минута биће потребно издвојити 2 КМ. Ледени плато је освјетљен тако да ће средњошколци и старији суграђани моћи уживати и у ноћном клизању.

1