Завршна приредба малишана из Дјечијег вртића

Зворник, 19.05.2018. године

Малишани Дјечијег вртића „Наша радост“ који у септембру полазе у први разред имали су Завршну приредбу на којој су играли, пјевали и глумили. Манифестација којом су се дјеца опростила од предшколске установе одржана је у оквиру програма обиљежавања Дана града.

Према ријечима директора вртића Вукомира Станковића, у Завршној приредби учествовало је око 350 дјеце из најстаријих вртићких група, градских припремних одјељења и 12 припремних одјељења из мјесних заједница.

– Ово је догађај који традиционално припремамо са дјецом која у текућој години напуштају вртић и сједају у школске клупе. Ове године они су са својим васпитачима припремили богат програм и поклонили га својим родитељима, бакама, декама и наравно, свом граду. Желимо им сву срећу овог свијета и да им и у школи буде лијепо као што им је било код нас, али да и они буду добри као што су били у вртићу. Желим им најбоље оцјене и да им школски дани буду срећни – рекао је Станковић који се захвалио свима онима који су, свако на свој начин, уљепшали боравак ове дјеце у вртићу.

Манифестацију у пуном Рекреативно спортском центру отворила је шеф Кабинета градоначелника Зворника Драгана Милошевић која је истакла да је Град поносан на своју дјецу и на рад вртића.

Она је малишанима пожељела пуно среће од септембра и да буду још успјешнији него што су били у предшколској установи.

4