За пројекат Града Зворника и „Вода Српске“ 315.000 КМ

Зворник, 28.11.2018. године

Град Зворник и „Воде Српске“ заједно ће уложити преко 315.000 КМ у ревитализацију каналске мреже у мјесним заједницама Тршић и Челопек, реконструкцију молова на градској плажи, уређење паркинга и изградњу пјешачке стазе до градске капије.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић појаснио је да „Воде Српске“ у оквиру овог пројекта издвајају преко 200.000 КМ за ревитализацију каналске мреже у ове двије мјесне заједнице и реконсктрукцију молова на градској плажи.

– Градска управа у овом пројекту учествује са 115.000 КМ и то у фази уређења паркинга око стамбене зграде, то је једини објекат у самом граду који је направљен између ријеке Дрине и магистралног пута Зворник-Сарајево. Такође ћемо пјешачку стазу која иде од угоститељског објекта „Лагуна“ у правцу града, продужити до градске капије како би наши суграђани могли  несметано да шетају до ње – рекао је Стевановић.

Он је нагласио да се на тај начин жели афирмисати вриједност градске капије, најавивши  да ће се у идућој години радити више на њеном уређењу и доступности за посјете наших суграђана и посјетилаца.

Први човјек града Зворника најавио је да ће овај пројекат бити завршен до љета наредне године.

2