ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић свим вјерницима  православне вјероисповјести  честита Дан Христовог васкрсења, побједе живота над смрћу, правде над неправдом, љубави над мржњом, са жељом да овај велики празник проведу у миру и благостању са својом породицом!

Нека радост Христовог васкрсења у данима овог празника све нас испуни истинским врлинама благостања, среће и здравља, трајних вриједности и разумијевања међу људима!

Привржени доброчинству, спремности да разумијемо и поштујемо различитости, у традиционалним вриједностима налазимо снагу да се храбро супротставимо бројним искушењима и нашим заједничким дјелима допринесемо бољој и срећнијој будућности наших породица и нашег Зворника!

Са жељом да сва искушења и изазове, којима је бременито наше доба, превазиђемо у нади, вјери и љубави, да нас припадност хришћанском учењу спаја и повезује, свим грађанима и грађанкама Зворника који славе Христово васкрснуће, желим да у миру и породичној срећи, здрављу и благостању прославе овај највећи Хришћански празник с радосним поздравом:

ХРИСТОС ВАСКРСЕ – ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

4