У четвртак и петак привремена обустава саобраћаја на територији града Зворника

У четвртак и петак привремена обустава саобраћаја на територији града Зворника

У четвртак и петак привремена обустава саобраћаја на територији града Зворника

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

У четвртак, 18. априла, и петак, 19. априла, кроз Зворник ће проћи учесници спортске манифестације Међународне бициклистичке трке „БЕОГРАД – БАЊА ЛУКА“, због чега ће у четвртак у периоду од 12:00 часова до 15:30 часова бити на снази сукцесивна обустава саобраћаја на дионицама магистралног пута М-19 Пилица-Козлук-Зворник-Милићи-Власеница. Такође, у петак у периоду од 11:30 часова до 15:00 часова на снази ће бити сукцесивна обустава саобраћаја на дионицама магистралног пута М-19 Власеница-Зворник-Козлук-Доња Пилица. У наведеном периоду на снази ће бити тотална обустава саобраћаја за теретна моторна возила.

На подручју самог града у четвртак у времену од 13:45 часова до 14:30 часова и у петак од 12:30 часова до 13:00 часова, за саобраћај ће бити затворени дијелови градских улица Патријарха Павла и Светог Саве.

Дијелови који ће бити затворени су у улици Патријарха Павла од семафоризоване раскрснице код пијаце до укрштања са улицом Свети Сава и улицом Трг Краља Петра Првог Карађорђевића и даље улицом Светог Саве до укрштања са магистралним путем, код Кесине пумпе. У овим дијеловима улица сва непрописно паркирана возила биће уклоњена са коловоза и тротоара.

Бициклистичка трка „Београд – Бањалука“ биће одржана од 18. до 21. априла уз учешће 176 бициклиста из 30 земаља. Старт 13. трке, која се одржава под покровитељством предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић, биће 18. априла у 10:00 часова у Београду. Предвиђено је да бициклисти у оквиру прве и друге етапе прођу кроз Зворник.

4