Режим паркирања током концерта Здравка Чолића

Зворник, 03.08.2018. године

Током концерта Здравка Чолића, 4. августа, због очекиване велике посјете грађана из других градова, биће успостављен посебан режим саобраћаја и паркинг простора, како би се избјегле непотребне гужве. Градска управа Зворник и Полицијска управа обезбиједили су 7 паркинга на подручју самог града за возила која долазе из правца општина Милићи, Братунац, Власеница и других и 10 паркинга у Каракају за возила која долазе из правца Бијељине, Тузле, Лознице.

Аутобуси ће из Каракаја на сваких 10 минута бесплатно превозити путнике до улаза у град одакле ће пјешачком стазом поред ријеке Дрине стизати до бине на градској плажи. Први полазак аутобуса из Каракаја је у 18:00 часова.

По завршетку концерта посјетиоци ће бити враћени аутобусима у Каракај са аутобуског стајалишта на Видаковој њиви, преко пута „Нешковић“ пумпе.

Градска управа Зворник и Полицијска управа Зворник апелују на све грађане из других градова и општина да се придржавају упутстава редарских служби и полицијских службеника, да буду стрпљиви, те да дођу раније.

Паркинг мјеста биће обиљежена словом „П“ и путоказом ће бити означено гдје се налази паркинг.

Све ће бити видно истакнуто и уочљиво, а посјетиоцима ће помагати полицијски службеници који ће се налазити на магистралним путевима гдје ће се вршити укључивање и искључивање саобраћаја, као и редарске службе које ће на паркинзима вршити правилан распоред возила. Са регулацијом саобраћаја почеће се од 16:00 часова.

Сва возила која буду непрописно паркирана уклониће „паук“.

https://www.opstina-zvornik.org/2018/08/02/raspored-parking-lokacija/

4