Прослава пунољетсва „Зворничког љета“ уз величанствен концерт Здравка Чолића    

Зворник, 05.08.2018. године

На љетњој бини на градској плажи синоћ је концерт одржао Здравко Чолић. Величанствени концерт највеће регионалне поп звијезде био је прави поклон Града Зворника суграђанима за пунољетво надалеко познате манифестације „Зворничког љета“.

Никада градаска плажа није била пунија, око 25.000 Зворничана и публике из бројних градова са обје стране ријеке Дрине синоћ су пјевали заједно са великим Чолом његове старе и нове хитове. Концерт је трајао до иза поноћи, а на бини са Здравком повремено су биле и плесачице, а у паузи бубњари предвођени Драгољубом Ђуричићем.

Чолић је по завршетку концерта подијелио своје утиске са новинарима. Он је рекао да због  прехладе можда није имао вокални максимум, али да је задовољан како је све протекло.

– Дивно је било, нисам дуго имао такав осјећај једног лијепог концерта као вечерас поред Дрине. Некако, била је овдје толико лијепа енергија и ја бих то сутра поновио. Толико ми се допало због публике, омладине која је ту била и ја сам уживао вечерас, без обзира што сам се борио и са гласом, супер ми је било. Стварно сам вечерас сретан што сам био на овој манифестацији и захваљујем се  градоначелнику Зорану Стевановићу што сам баш на пунољетство „Зворничког љета“ имао прилику да пјевам овдје. Драго ми је да Зворник има ту своју традиционалну причу, „Зворничко љето“ које траје и које ће трајати – рекао је Чолић.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић захвалио се Здравку Чолићу, али и свима који су дали свој допринос да треће вече „Зворничког љета“ буде догађај за памћење.

– Захвалност нашем пријатељу, врхунском умјетнику и човјеку који је вечерас, у неким својим отежаним гласовним могућностима, дао свој максимум. Видјели сте да је публика задовољна и ово је један диван начин да обиљежимо осамнаести рођендан „Зворничког љета“. Хвала још једном свим нашим спонзорима, хвала Чоли, хвала дивној публици и вама, новинарима, који сте својим извјештавањем дали на значају овом догађају, какав и заслужује – рекао је Стевановић који је нагласио да има много пјевача на овим просторима, али да је Чола  један и једини.

Због концерта Здравка Чолића јуче је био успостављен посебан режим саобраћаја и паркирања, а био је организован и  бесплатан аутобуски превоз путника са паркинга из Каракаја до града и назад.

2