Пријем за „вуковце“ средњих школа поводом Дана града

Зворник, 18.05.2018. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић уприличио је данас, поводом Дана града који се обиљежава 21. маја, одвојене пријеме за „вуковце“ средњих школа, новинаре и сниматеље,  стријелце противградне заштите и спортисте.

Том приликом градоначелник је „вуковцима“ уручио новчане награде уз честитке за успјех који су постигли.

По 200 КМ добило је 14 „вуковаца“, док су четири ученика генерације у школама четвртог и трећег степена добили по 300 КМ. Новчано је награђен и ученик ОШ „Свети Сава“ Тадија Матић за освојено друго мјесто на Републичком такмичењу из физике.

– Годинама већ у оквиру обиљежавања Дана нашег града, дружимо се са вама, најбољим ученицима. Ви сада завршавате средње школе и желим вам да ваше даље образовање буде у складу са вашим жељама, да наставите са добрим оцјенама, са испуњавањем ваших обавеза на вријеме, како сте и до сада радили. Ове награде које смо вам припремили показатељ су да ми цијенимо оно што ви радите и да поштујемо ваше резултате које остварујете свакодневно. Када једног дана завршите факултете вољели би смо да се вратите у свој град и уложите труд у његов развој – рекао је градоначелник Стевановић.

Он је „вуковцима“ и ученицима генерације поручио да сваког дана раде на свом усавршавању и једног дана да формирају своје породице и буду добри чланови друштва, ма гдје да их живот одведе.

7