Пријем за стријелце противградне заштите

Зворник, 18.05.2018. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић и ове године је, поводом Дана града, организовао пријем за десет стријелаца противградне заштите. Он је овом приликом рекао да је посао који стријелци раде веома важан.

– Жеља нам је да лијепу традицију наших сусрета у поводу Дана града наставимо и да се сретнемо у оквиру наших активности и са вама. За то што ви радите можда мало људи зна, а још мање их зна колико је важно када ви одреагујете у неком датом моменту, јер на тај начин спашавамо материјална добра од штете. Хвала вам што сарађујете са нама, што одговорно радите и чувате наш простор од непогода – рекао је градоначелник Стевановић.

У име стријелаца захвалио се Срећо Кандић.

– Захваљујем се градоначелнику и његовим сарадницима на овом пријему. Морам рећи да нам излазе увијек у сусрет и у свему, а и ми се трудимо да оно што се од нас тражи одрађујемо како треба – рекао је Кандић.

Градоначелник је уручио новчане износе стријелцима нагласивши да он и његови сарадници на тај начин желе да покажу да су свјесни значаја њиховог посла и да поштују и цијене то што они раде.

3