Пријем за прваке Републике Српске у рукомету

Пријем за прваке Републике Српске у рукомету

Пријем за прваке Републике Српске у рукомету

Пријем за прваке Републике Српске у рукомету

14.06.2019. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић честитао је данас рукометашима и управи Рукометног клуба „Дрина“ освајање титуле првака Републике Српске.

– Честитам нашим рукометашима на освојеној титули и пласману у највиши ранг такмичења. У овој екипи сакупили су се млади људи од 12 година па навише који сјајно играју, сјајно се слажу, сјајно репрезентују свој град и овај спорт и желим да тако буде и убудуће – рекао је градоначелник на пријему за рукометаше и управу.

Он је обећао да ће Градска управа помоћи и у наредном периоду да клуб функционише на најбољи начин.

Милан Недељковић, тренер у Рукометном клубу „Дрина“ Зворник, захвалио се градоначелнику и Градској управи Зворник на пријему и свему што чине за клуб.

– Радује нас да је Градска управа препознала наше спортске резултате и да нас је изузетно подржала ове године. Ми ћемо се потрудити да на терену оставимо срце и да остваримо што бољи резултат у Премијер лиги – рекао је Недељковић.

Представници клуба поклонили су пехар првака Републике Српске градоначелику и Градској управи, јер су прва сениорска екипа која је освојила Првенство Републике Српске након што је Зворник стекао статус града.

6