Пријем спортиста поводом Дана града

Зворник, 18.05.2018. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић дружио се данас са спортистима за које, по традицији, организује пријем поводом обиљежавања Дана града.

Градоначелникови гости су били представници Џудо клуба „Српски соко“, Теквондо клуба „Српски соко“, Кошаркашког клуба „Зворник баскет“, Одбојкашког клуба „Дрина“, Рукометног клуба „Дрина“, Фудбалског клуба „Дрина“, Теквондо клуба „Зворник“, Атлетског клуба „Зворник“, Клуба борилачких спортова „Обилић“ и Регионалног кинолошког удружења „Канис“. Пријему су присуствовали и замјеник градоначелника Бојан Ивановић и савјетник Огњен Павловић.

Градоначелник је са спортистима разговарао о успјесима које су постигли, као и о предстојећим спортским догађајима чији су организатори.

– Обиљежавање Дана града је повод да организујемо више одвојених пријема, а један од њих је и пријем спортиста. Свакодневно тренирајући и учествујући на разним такмичењима ви презентујете свој град на најљепши начин. Иза ваших успјеха стоји много рада и труда и вас такмичара и ваших тренера. Ви сте и у години која је прошла постигли сјајне резултате и Градска управа је ту да вас подржи да напредујете. Имаћемо у граду двије велике спортске манифестације у теквондоу и џудоу у наредних седам дана, фудбал се игра сваког викенда, тако и други спортови. Бављење спортом захтијева вашу свакодневну активност и резултати не изостају. У моје лично име и мојих сарадника захвалан сам вам на свему, како младим људима који су достигли такмичарске нивое тако и тренерима који залажу свој труд, не само да од вас направе изузетне спортисте, него и добре људе – рекао је градоначелник.

Присутни представници спортских клубова зхвалили су се градоначелнику и његовим сарадницима, нагласивши да без помоћи коју добијају из Градске управе не би могли постићи овакве резултате.

– Хвала вам на данашњем пријему који је потврда да ви пратите наш рад и цијените га. Хвала вам на лијепим ријечима и на свеукупном односу вас и ваших сарадника према спортистима.  Ми ћемо наставити да радимо са заједничком жељом да постижемо још веће успјехе – поручили су спортисти.

Са данашњег пријема оправдано је изостао кик-боксер Никола Дробњак због учешћа на Међународном турниру у Мађарској.

3