Poziv privrednicima da dostave listu svojih proizvoda i usluga za promotivnu kampanju

Poziv privrednicima da dostave listu svojih proizvoda i usluga za promotivnu kampanju

07.04.2020. godine

Privredna komora Republike Srpske pokrenula je kampanju „Kupujmo domaće-sačuvajmo radna mjesta“ u okviru projekta promocije domaće proizvodnje pod nazivom „Naše je bolje“.

Cilj kampanje je da se utiče na svijest potrošača o značaju kupovine domaćih proizvoda i usluga. Na taj način jačamo privredna društva Republike Srpske, zadržavamo postojeća i otvaramo nova radna mjesta, izdvajamo više novca za penzije, bolnice, škole,  što je u vrijeme širenja virusa korona i njegovog uticaja na privedu od izuzetne važnosti.

Planirano je da naredni korak bude promocija domaćih proizvoda i usluga, kroz precizno navođenje asortimana proizvoda naših privrednih društava, jer nam je svima poznato da potrošači u Republici Srpskoj, na žalost, još uvijek ne prepoznaju proizvode proizvedene u Republici Srpskoj.

Pozivamo privrednike sa područja Grada Zvornika da nam dostave listu proizvoda koje njihovo privredno društvo proizvodi, odnosno, usluga koje pruža na adrese elektronske pošte:  [email protected] i [email protected]

3