Позив Министарства за достављање пројектних приједлога

Зворник, 05.12.2018. године

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је Позив за достављање пројектних приједлога у оквиру Пројекта смањивања фактора здравствених ризика – дио Б појекта за Републику Српску, који се реализује као пилот пројекат у граду Зворнику.

Министарство позива јавне установе, домове здравља и невладине организације да доставе пројектне приједлоге у складу са областима: смањивање коришћења дувана, смањивање неправилне исхране, смањивање конзумирања алкохола и повећање физичке активности.

Заинтересовани подносиоци пријава могу добити додатне информације и комплет додатних докумената у Министарству здравља и социјалне заштите и на интернет страници http://bit.ly/RHRF-grantovi.

Пројекат Смањивање фактора здравствених ризика – дио Б пројекта за Републику Српску проводи Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске. Пројекат финансира Швајцарска агенција за развој и сарадњу у оквиру Повјереничког фонда за смањивање фактора здравствених ризика у БиХ, преко Свјетске банке, у својству администратора средстава гранта Повјереничког фонда.

1