Нови режим паркирања током концерта Здравка Чолића

Зворник, 02.08.2018. године

Током концерта Здравка Чолића, 4. августа, због очекиване велике посјете грађана из других градова, биће успостављен посебан режим саобраћаја и паркинг простора, како би се избјегле непотребне гужве. Градска управа Зворник и Полицијска управа обезбиједили су 13 паркинга на подручју самог града за возила која долазе из правца општина Милићи, Братунац, Власеница и других и у Каракају за возила која долазе из правца Бијељине, Тузле, Лознице.

На подручју града обезбијеђена су паркиралишта на градској плажи, у школском дворишту и на игралишту основне школе „Свети Сава“, на игралишту „Соколског дома“, поред стадиона ФК „Дрина“ и на Аутобуској станици.

На подручју Каракаја паркиралишта су обезбијеђена на следећим локацијама: код Технолошког факултета, Свечаног салона „Дрина“ (бивша „Везионица“), „АКС“-а (бивши Интерекс), управне зграде „Електродистрибуције“, код цркве, у пословној зони „Јадар“, код ТШЦ Каракај и код „Алумине“ д.о.о.

Аутобуси ће са четири аутобуска стајалишта у Каракају на сваких 15 до 20 минута бесплатно превозити путнике до улаза у град одакле ће пјешачком стазом поред ријеке Дрине стизати до бине на градској плажи. На исти начин, по завршетку концерта, посјетиоци ће бити враћени у Каракај.

Градска управа Зворник и Полицијска управа Зворник апелују на све грађане из других градова и општина да се придржавају упутстава редарских служби и полицијских службеника, да буду стрпљиви, те да дођу раније.

Паркинг мјеста биће обиљежена словом „П“ и путоказом ће бити означено гдје се налази паркинг.

Све ће бити видно истакнуто и уочљиво, а посјетиоцима ће помагати полицијски службеници који ће се налазити на магистралним путевима гдје ће се вршити укључивање и искључивање саобраћаја, као и редарске службе које ће на паркинзима вршити правилан распоред возила. Са регулацијом саобраћаја почеће се од 16:00 часова.

Сва возила која буду непрописно паркирана уклониће „паук“.

4