Мисије ОЕБС- а има добре односе са администрацијом града

Зворник, 07.03.2018. године

Замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић разговарао је данас у Зворнику са замјеником шефа Мисије ОЕБС-а у БиХ, амбасадором Александром Чуплигином.

Ивановић се, након састанка, захвалио Чуплигину на посјети, додавши да су представници Мисије ОЕБС-а у БиХ увијек драги гости у Зворнику.

–  Град Зворник има изузетно добру сарадњу са ОЕБС-ом, а надамо се да ће таква сарадња бити настављена и у будућности – рекао је Ивановић који је напоменуо да је током састанка Чуплигин упознат са пројектима који се реализују у граду, те да се разговарало и о овдашњој безбједносно-политичкој ситуацији.

Чуплигин је изразио задовољство поводом данашње посјете Зворнику, нагласивши да Мисија ОЕБС-а има веома добре односе са администрацијом града.

– Искористили смо данашњу посјету да разговарамо о актуелним проблемима и питањима са којима се град суочава. Разговарали смо и о питању језика и бојкоту школе. Желимо замолити власти Републике Српске да ово питање ријеше што је прије могуће и на добробит дјеце – рекао је Чуплигин.

Замјеник шефа Мисије ОЕБС-а похвалио је Град Зворник за подршку грађанском друштву и за одржавање добрих односа између народа који у овом граду живе.

2