Маскенбал окупио око 300 малишана

Зворник, 05.10.2017. године

Малишани Дјечијег вртића „Наша радост“ прошетали су данас шеталиштем од вртића до Касине обучени у ликове које воле из цртаних филмова, бајки, света одраслих.

Њих око 300 из редовног боравка и припремних одјељења окупио је Маскембал, традиционална манифестација коју „Наша радост“ организује у оквиру Дјечије недеље.

Данас су се у центру града могли видјели мали дједа мразови, супермени, бетмени, принцезе, гусари, прошетале су и магичне коцке, али и ловци, ватрогасци, полицајци, спортисти. Овај догађај донио је радост и малишанима и њиховим родитељима који су показали и креативност и маштовитост, али и другим Зворничанима који су дошли да пропрате Маскенбал малих суграђана.

– Ово је лијепа слика на нашим улицама, срећан сам што имамо овакву дјецу која су доказ да је Зворник град младости – рекао је директор вртића Вукомир Станковић.

Станковић је додао и да су све до сада предвиђене активности у оквиру Дјечије недеље реализоване у складу са планом.

– Остао нам је још излет у Вуков Тршић који ћемо реализовати највјероватније у наредну сриједу, умјесто сутра, а разлог за одлагање су најављени лоши временски услови. Очекујемо да ће на излет ићи преко 300 дјеце из редовног боравка и припремних одјељења из мјесних заједница, као и дјеца из Центра за подршку дјеци са сметњама у развоју – рекао је Станковић.

8