Короманов камп за младе фудбалере

Зворник, 19.03.2018. године

Замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић данас је примио Огњена Коромана, прослављеног фудбалског аса, који на Јахорини од 1. до 7. јула ове године оргaнизује први Међународни фудбалски камп “Короман” чији ће један од покровитеља бити Градска управа Зворник.

Ивановић је нагласио да Градска управа Зворник увијек подржава овакве и сличне манифестације чији је циљ здраво одрастање дјеце кроз бављење спортом.

– Прије свега част нам је што нам је данас у гостима Огњен Короман, један велики фудбалски ас. Идеја о организовању кампа је за сваку похвали и ми позивамо наше суграђане који желе да пријаве своју дјецу да то учине, а Градска управа ће бити један од покровитеља који ће подржати овај камп гдје ће мали Зворничани, поред тренинга, имати прилику и да се сретну са бројним фудбалским звијездама – рекао је Ивановић.

Короман се захвалио на данашњем пријему изразивши задовољство што ће Град Зворник бити један од главних промотера и спонзора његовог кампа.

– Велико ми је задовољство што ћу имати сарадњу са Зворником који је увијек давао добре фудбалере и спортисте. Договорићемо да најталентованија дјеца дођу на Јахорину, а видјећемо да ли ће то бити дневна варијанта или пакети са ноћењем – рекао је Короман који је нагласио да ће то бити лијепо дружење за дјецу, али и за родитеље, јер је и за њих осмишљен програм.

Он је нагласио да ће промотери кампа бити Сава Милошевић, Матеја Кежман, Владимир Петровић Пижон, Саша Илић, Дика Стојановић и други фудбалски асови.

Програм кампа заснован је на најновијим методама стицања фудбалских вјештина и знања. Рад са дјецом вршиће најбољи фудбалски тренери из региона за одговарајући узраст. Поред стручног спортског дјела,  камп ће пружити могућност дружења, тимског рада, забавног програма.

Камп је намијењен дјеци од 6 до 16 година, а Короман њиме жели да помогне и афирмише младе таленте.

Све информације о кампу који се ове године одржава први пут, али са жељом организатора да прерасте у традиционални, могу се наћи на сајту www.kamp-koroman.org преко којег се врши и пријављивање.

4