Јавни позив за додјелу помоћи жртвама мина

Зворник, 21.03.2018. године

Градска управа Зворник и њемачка невладина организација „АСБ“ у оквиру пројекта „Зарадити, а не добити“ објавили су Јавни позив за додјелу помоћи у пословној обуци и обезбјеђењу грантова за запошљавање жртвама мина и њиховим породицама на подручју града Зворника.

Пројекат финансира Делегација Европске уније у БиХ, локалне заједнице и „АСБ“, а реализују „АСБ“, пројектни партнер Удружење „Еко Спортска Група“ у сарадњи са локалним заједницама укљученим у пројекат.

Овим путем позивамо све заинтересоване особе жртве мина или чланове њихових породица да преузму пријаву за учествовање у пројекту, уредно је попуне и доставе у временски одређеном року надлежном органу у локалној заједници.

Пријава на пројекат и Регистрациони образац (пријава за регистрацију код БХ МАЦ‐а) могу се преузети у Градској управи (инфо‐пулт Шалтер сале) сваким радним даном, као и на званичној интернет страници Градске управе Зворник.

Јавни позив је оглашен на огласној табли Градске управе од 19. марта 2018. године и остаје отворен 30 дана од његове објаве.

Попуњену пријаву и Регистрациони образац потребно је доставити у Шалтер салу Градске управе на шалтер број 8, не касније од 30 дана након објаве Јавног позива (закључно са 20. априлом 2018. године у 14:00 часова).

Јавни позив објављен је и на званичној интернет страници Градске управе Зворник.

https://www.opstina-zvornik.org/2018/03/21/javni-poziv-za-dodjelu-pomoci-zrtvama-mina/

4