HОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗВОРНИКА

ПОШТОВАНИ СУГРАЂАНИ,

 Пред нама су Нова година и Божић, пред нама су нови изазови и очекивања, нове наде. Сводимо билансе и креирамо планове за наредну годину са жељом да нам буде и љепша и успјешнија.

Заједно смо на истом задатку. Ми стварамо бољу будућност. Од нашег труда и посвећености зависи какве ће прилике за наш град бити створене у години пред нама.

Сигуран сам да Град Зворник иде напријед.Свим расположивим капацитетима наставићемо да унапређујемо нашу заједницу, јер нам је приоритет бољи квалитет живота за све грађане Зворника.

Уређење нашег града у комуналном и урбанистичком сектору за нас је константан изазов и спремни смо да новим пројектима обогаћујемо понуду града. Радимо, али ћемо још интензивније радити на оживљавању привреде и стварању услова за нове инвестиције. Истовремено, водимо рачуна о томе да се домаћински опходимо према буџету Града, коме заједно доприносимо, не заборављајући оне којима је помоћ најпотребнија, јер Зворник и Зворничани су увјек били хумани и солидарни.

Кроз живот сам увјек био оптимиста, па тако гледам и на године које су пред нама. Чека нас пуно посла, али чврсто вјерујем у наш заједнички успјех. Град се води чувањем његове традиције и културне баштине, знањем, племенитошћу, спортским успјесима, заједништвом, али и љубављу и храброшћу за промјене.

Будућност која је пред нама показаће снагу и љепоту овог града у осмјеху наше дјеце, у успјеху младих, у новим радним мјестима, у спокојству и безбрижности родитеља и старијих, у бризи за природу и сваког човјека и члана наше заједнице.

Будимо јединствени. Нека нас уједине жеља за миром и бољим сутра. Радујмо се Новој години, радујмо се једни другима.

Нека празнични дани донесу у наше домове срећу и спокојство и радост за нашу дјецу!

Желим да у Новој 2018. години буде успјеха и напретка, како у нашим породицама, тако и у нашој заједничкој кући, а то је наш Град Зворник.

2