Градоначелник уприличио пријем за новинара поводом Дана града

Зворник, 18.05.2018. године

Зворнички новинари и сниматељи данас су били гости код градоначелника Зворника Зорана Стевановића који је за њих традиционално уприличио пријем поводом обиљежавања Дана града.

Он им се захвалио на професионалном раду и објективном извјештавању.

– Сматрам да објективно информишете јавност о дешавањима у нашем граду и да сте заслужни за афирмацију и људи и догађаја и града. Све оно што се позитивно дешава ви сте пропратили и нашло је мјеста у медијима за које радите. На томе смо вам јако захвални и сматрам да ви, својим радом, дајете један озбиљан тон свакодневном животу и свим активностима на овим просторима – рекао је градоначелник.

Он је истакао значај новинара и сниматеља, нагласивши да, уколико они не забиљеже неки догађај својим  микрофонима, камерама, фото апаратима и о томе обавијесте јавност, као да се није ни десило.

Новинари су се захвалили на пријему и лијепим ријечима указавши да у Градској управи од стране градоначелника и његових сарадника увијек наилазе на добар однос и сарадњу.

Са обостраном жељом да тако буде и убудуће градоначелник Стевановић је овом приликом уручио новчане износе новинарима и сниматељима.

4