Градоначелник Стевановић оцијенио да је 2018. била успјешна година

Зворник, 27.12.2018. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић оцијенио је данас да је година која је на измаку била успјешна, те да очекује да се у наредној години настави тренд доброг рада Градске управе и реализације нових пројеката.

– Сматрамо успјешном ову годину, у њој је раст запошљавања настављен и то је најважнији тренд на који сам посебно поносан, а очекујемо исти тренд и у сљедећој години. Очекујемо још инвеститора, као и завршетак започетих пројеката, али и реализацију нових. Између осталог ту мислим на реконструкцију Моста Краља Александра Првог Карађорђевића, јер смо коначно добили и посљедњу потребну сагласност за издавање грађевинске дозволе за потребне радове како би овај мост у наредној години добио нови изглед. Очекујемо и изградњу нове зграде Градске управе, те завршетак радова на проширењу простора у згради Основног суда са циљем формирања Окружног суда, Окружног јавног тужилаштва, Основног привредног суда и Правобранилаштва. Наставићемо пројекте у области водоснабдијевања у преосталом дијелу на територији града,  а онда и на путној и свакој другој инфраструктури гдје то буде потребно. Захвалан сам свима који су учествовали у раду у овој години, прије свега мојим сарадницима, мом замјенику, одборницима, као и свим нашим суграђанима који својим сугестијама и приједлозима учествују у доношењу што исправнијих одлука у интерсу свих грађана – рекао је Стевановић.

Градоначелник се, присуствујући посљедњој сједници градске Скупштине у овој години, обратио одборницима. На крају још једне успјешне године захвалио им је на доброј сарадњи.

– Желим да сви заједно наставимо радити и сарађивати на нивоу какав је био и до сада, а све у интересу свих грађана Зворника – поручио је градоначелник.

4