Градоначелник отворио „Зворничко љето 2018“ 

Зворник, 03.08.2018. године

Концертом Милице Тодоровић на градској плажи у Зворнику синоћ је, пред око 10 хиљада посјетилаца, званично почело „Зворничко љето“. Традиционалну манифестацију коју ове године одржавамо осамнаести пут заредом отворио је градоначелник Зворника Зоран Стевановић који је са бине поручио да су сви заслужни што „Зворничко љето“ траје.

– Заслужни су и организатори и спонзори и учесници, а највише ви који свако вече долазите на нашу градску плажу да погледате вечерњи програм који је припремљен само за вас. Програм је разноврсан, има свега и за свакога – рекао је Стевановић нагласивши да су ове године генерални покровитељи манифестације Кабинет предсједника Републике Српске Милорада Додика и Влада Републике Српске на челу са премијером Жељком Цвијановић.

Истичући да је „Зворничко љето“ постало истински бренд града, Стевановић је нагласио да ће у наредних седам дана Зворник бити престоница забаве и доброг дружења.

Градоначелник је позвао суграђане, пријатеље, госте, да узму учешћа и у дневним манифестацијама и у лијепим вечерњим дружењима, на концертима.

– Позивам вас и на регату, то је један диван догађај са нашим пријатељима из Малог Зворника и Лознице, то је онај дан када се опустимо на води и када показујемо да је Дрина нешто што нас спаја – поручио је Стевановић.

Почетак „Зворничког љета“ обиљежио је величанствен ватромет, након којег је публика уживала у концерту Милице Тодоровић.

Она је за зворничку публику приредила угођај за памћење.

– Ја увек волим да певам на овако великим догађајима, зато што могу да дођу и они најмлађи и тинејџери, који не долазе у клубове где ми обично радимо, а они се увек највише веселе. Мени је то радост. Амбијент је прелеп и част ми је да певам на оваквој манифестацији. Хвала градоначелнику и организаторима који су ме овако лепо угостили– рекла је Тодоровићева.

На програму „Зворничког љета данас је Гусларско вече и вече плеса „Расплесани плато“, док ће на градској плажи концерт имати „Неверне бебе“.

2