Градоначелник даривао прворођену бебу

Зворник, 03.01.2019. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић данас је уз честитке и најљепше жеље  даривао златником малог Бошка, прву бебу рођену у овој години у породилишту зворничке Болнице.

Градоначелник је овом приликом истакао да се посебно радује новорођеним суграђанима који су наша будућност.

– Нашег првог суграђанина рођеног у овој години, малог Бошка, даривали смо златником са угравираним грбом нашег града и датумом његовог рођења. Честитам његовим родитељима, а малом Бошку желим срећно одрастање и све најбоље у животу. Захваљујем се и запосленима у нашој болници, посебно овом одјељењу јер брину о мамама у самој трудноћи, а касније и током и након порода  – рекао је Стевановић.

Нагласивши да је увијек задовољство када се рађају дјеца, градоначелник је подсјетио и да је популациона политика коју води Градска управа Зворник, између осталог подразумијевала и реконструкцију зворничког породилишта прије неколико година.

– И у овој години Градска управа ће опредијелити средства за реконструкцију одјељења гинеклогије. И даље ћемо улагати у будућност наше дјеце, па тако у току фебруара очекујемо да почне са радом новоизграђени објекат за проширење капацитета нашег вртића што ће значити да нема више листи чекања – рекао је Стевановић који је подсјетио и на друге мјере популационе политике које спроводи Градска управа Зворник.

Срећна мајка Данијела рекла је да јој је рођење сина најљепши поклон у Новој години.

–  Мислим да ништа боље није могло да ми се деси. Захваљујем се градоначелнику на посјети и поклону, као и тиму љекара Болнице у Зворнику – рекла је Данијела Тодоровић којој је Бошко треће дијете, након ћерки Николине и Саре.

Иван Поповоћ, директор зворничке Болнице, захвалио се градоначелнику на предивном гесту и свему што је урадио за зворничку Болницу.

Он је напоменуо да је у 2018. години у зворничком породилишту рођено 420 беба, најавивши да ће почетком ове године почети радови на реконструкцији гинеколошког одјељења у Болници.

2