Град Зворник се представио на Међународном сајму туризма

Зворник, 23.10.2017. године

Град Зворник се заједно са градском Туристичком организацијом представио на 39. Међународном сајму туризма и туристичке берзе који је одржан у Сарајеву од 18. до 21. октобра

На самосталном штанду наш град је представљен промотивним филмом и промо-материјалом, а презентовани су и смештајни капацитети које нуде зворнички хотели и мотели.

– Задовољни смо учешћем, јер је велики број људи прилазио штанду, инетересујући се за културно-историјско наслијеђе, природне љепоте, као и манифестације које нуди Зворник. Такође, размијењена су искуства са туристичким радницима из других градова, а као први конкретан резултат учешћа Града Зворника на Сајму туризма у Сарајеву најављена је у првој половини новембра посјета једне групе ученика из сарајевске Туристичке школе гдје ће им представници наше Туристичке организације представити Зворник и оно што наш град нуди – кажу у Одјељењу за привреду, развој, пољопривреду и друштвене дјелатности града Зворника.

Зворник је био једини представник из Републике Српске, а на Сајму је и зворничка Компанија „Витинка“, која је била спонзор градског штанда, представила понуду својих производа за које су посјетиoци показали велико интересовање.

5