Фонтана уљепшала град

Фонтана уљепшала град

Фонтана уљепшала град

Зворник, 12.10.2016. године

Зворник је ових дана добио један лијепо уређен кутак у коме Зворничани већ уживају, гдје проводе вријеме, а скоро незаобилазно је и фотографисање. Градска управа Зворник издвојила је средства за изградњу и уређење површине од око 900 квадрата у коју је смјештена фонтана и око ње  бетонске и зелене површине и све је додатно уљепшано декоративном расвјетом. Овако уређена површина уклопила се и употпунила је раније комплетно реконструисане главне градске улице.

Замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић рекао је да ће комплетно опремање овог простора бити завршено у наредних десетак дана када ће бити постављене клупе и јавна чесма чиме се овај пројекат заокружује.

– Сматрам да смо на овај начин добили један јако лијепо уређен кутак у граду на који сви можемо бити поносни. Драго нам је и што су грађани и прије завршетка свих радова ту почели да проводе вријеме, а нарочито су уживали најмлађи Зворничани. На тај начин показали су да им се допада нови изглед тог дијела града који ће свакако бити занимљив и за туристе и све људе које пут нанесе у Зворник – рекао је Ивановић.

8