Чубриловић: Зворник је уређена локална заједница

Зворник, 29.11.2018. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић данас је имао састанак са предсједником Народне скупштине Републике Српске Недељком Чубриловићем током којег су разговарали о реализованим и пројектима које треба реализовати.

– Почашћени смо данашњом посјетом новог и старог предсједника Народне скупштине Републике Српске господина Чубриловића који је годинама драг гост у Зворнику. Овом приликом разговарали смо о пројектима који долазе на ред да се реализују на територији нашег града. Очекујемо његову подршку која и до сада никада није изостала и знамо да неће бити другачије ни овај пут – рекао је Стевановић.

Он је предсједнику Народне скупштине Чубриловићу честитао на новом мандату пожељевши му успјех у раду.

Чубриловић је изразио задовољство сусретом и разговором са градоначелником Стевановићем нагласивши да је Зворник једна од локалних заједница која је веома уређена и у којој се зна шта треба и како радити. Он је истакао да је Град Зворник годинама партнер и Владе и Народне скупштине, те да тако треба и да остане.

– Подршка и сарадња од институција Републике Српске према овом граду је била на завидном нивоу и ја се надам да ћемо тако наставити, с обзиром на идеје и пројекте које градоначелник и његови сарадници имају, а на добробит грађана Зворника и Републике Српске – рекао је Чубриловић.

Састанку Стевановића и Чубриловића присуствовао је и замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић.

5