„Апсолутно романтично“ приредило лијепу забаву на градској плажи

Зворник, 08.08.2018. године

„Зворничко љето“ синоћ је, у свом вечерњем програму настављено концертом групе „Апсолутно романтично“. Група која се Зворничанима први пут представила на истом мјесту прије неколико година, током синоћњег наступа  извела је своје пјесме, али и од Ђолета Балашевића, неке обраде и друге пјесме и како су рекли, настојаће да оправдају своје име, односно да буде апсолутно романтично.

– Ово је предивно организовано и мислим да Зворник може да се похвали што има овакву манифестацију која има седмодневне догађаје и која траје 18 година, чак ни нека већа мјеста немају тако нешто. Ово је један чаробан амбијент, ријека Дрина је прелепа, ко није био поред ове реке не зна шта је пропустио – рекао је Петар Алвировић, певач и гитариста групе „Апсолутно романтично“.

Истакавши да им је и прошли пут када су наступали у Зворнику било лепо, Алвировић је додао да их поред Дрине фасцинира и мост Краља Александра Првог Карађорђевића.

– Остала је нека магија неких старих времена, на малој раздаљини се дешава и Србија и Република Српска, то је, заправо, нешто нераскидиво и тај мост је веза која чини Мали Зворник и Зворник  једним великим градом. Мислим да је привилегија да људи прелазе са личном картом из једног у други град и овде је заиста предивно певати –  рекао је Алвировић.

2