Акција солидарности Црвеног крста Зворник

Зворник, 30.10.2017. године

Градска организација Црвеног крста Зворник упутила је позив привредним и друштвеним субјектима, као и свим људима добре воље да се у Недељи солидарности укључе у акцију солидарности и својим донацијама помогну лицима која су у стању социјалне потребе.

Секретар зворничког Црвеног крста Данојка Мићић подсјетила је да се Недеља солидарности  обиљежава од 30. октобра до 5. новембра и то под слоганом „Будимо хумани“.

– Акција солидарности је прилика да покажемо спремност за пружање помоћи најугроженијим категоријама становништва, а усмјерена је на прикупљање прехрамбених производа, хигијенских средстава, одјеће и обуће, пелена за непокретне, новчаних средстава – рекла је Мићићева.

Она је истакла да они који су заинтересовани за укључивање у акцију сву помоћ могу предати у просторијама Црвеног крста, док се новчана средства могу уплатити на жиро рачун отворен у НЛБ Развојној банци бр. 562009-000000-2188.

Мићићева је нагласила да ће уз помоћ активиста и волонтера све што буде прикупљено у акцији солидарности бити уручено особама у стању социјалне потребе.

5