Kontakt centar opstine Medijana


Poslušajte vest preko audio fajla

Gradski štab za vanredne situacije Grada Niša doneo je nove naredbe kojima je produžen rad centara za pomoć građanima, naloženo celodnevno grejanje i zabranjena isključenja vode dok traje vanredno stanje.

– Nalaže se Opštinskim centrima za pomoć građanima da će zbog uvođenja zabrane kretanja njihovo radno vreme biti od 8 do 16 časova. Nalaže se JKP „Naissus“ Niš da se individualnim korisnicima ili objektima namenjenim za stanovanje ne isključuje voda za vreme trajanja vanrednog stanja a svima onima kojima je isključena da ih privremeno uključe do okončanja vanrednog stanja. Nalaže se JKP „Toplana“ Niš da obezbedi 24 časovno grejanje, ukoliko vremenski uslovi to zahtevaju zbog najavljenih niskih temperatura u predstojećim danima – naredio je Gradski štab za vanredne situacije Grada Niša.

Pročitajte još…

KREĆE KINESKI MODEL Vučić: Masovno testiranje na koronu kreće za 48 sati, nećemo proširivati policijski čas

(UŽIVO) U Srbiji TREĆA ŽRTVA korona virusa, zaraženo 249 osoba, sleteo avion iz Moskve sa SRPSKIM DRŽAVLJANIMA

(UŽIVO) Avion Er Srbije sa našim državljanima iz inostranstva sleteo na beogradski aerodrom

BEOGRAD IZ VAZDUHA:“Blic“ vas vodi u let iznad puste prestonice

Važni telefoni

Telefoni epidemiološke službe za sve informacije

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa korona virusom: 064 8945 235

Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“: 011 2684 566

U cilju omogućavanja brže i efikasnije komunikacije građana sa nadležnim epidemiološkim službama, Ministarstvo zdravlja uvelo je dodatnih 20 brojeva telefona za sve informacije o korona virusu.

Ministarstvo zdravlja otvorilo je još 10 dodatnih dodatnih brojeva, a preko istog linka možete da dođe i do brojeva telefona svih domova zdravlja širom Srbije.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>