VUČIĆ ZAVRŠIO POSETU MINHENU Uz čašu vina čestitao praznik srpskim vinarima (FOTO)

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večaras, na kraju posete Minhenu, sa senatorom Ronom Džonsonom. Susretu je prisustvovao i američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri.

Posle radnog dana dugog petnaest sati, završavamo boravak u Minhenu, uz čašu crvenog vina i čestitke srpskim vinarima za njihovu slavu Svetog Trifuna! #wine #Serbia

To je bio poslednji u nizu sastanaka sa svetskim zvaničnicima, koje je imao tokom jednodnevnog boravka u Minhenu, gde je učestvovao na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji.

Pročitajte još:

VUČIĆ I KURTI PRVI PUT OČI U OČI Predsednik Srbije i premijer Kosova sreli se na panelu u Minhenu, za stolom i Tači i Rama (FOTO)

I ŽELEZNICA I AUTOPUT U Minhenu potpisano pismo o namerama o obnovi infrastrukture između Beograda i Prištine, Vučić se zahvalio Grenelu i Trampu (VIDEO)

„BILO JE ŽESTOKO“ Vučić o panelu u Minhenu gde se prvi put susreo OČI U OČI SA KURTIJEM (VIDEO)

„Posle radnog dana dugog petnaest sati, završavamo boravak u Minhenu, uz čašu crvenog vina i čestitke srpskim vinarima za njihovu slavu Svetog Trifuna!“, napisao je Vučić na instagram profilu „budućnostsrbijeav“ uz fotografiju sa čašom vina.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...