UBISTVO SRBINA U LONDONU Otkrivamo: Subotičanin Igor M. (34) je u Britaniji radio četiri godine, sumnja se da ga je ubila LJUBAVNICA IZ LITVANIJE

London policijaFoto: str / EPA;

Srbin koji je juče ubijen u Londonu, kada ga je sa šestog sprata zgrade u severnom delu grada gurnula jedna ženska osoba koja je kasnije uhapšena, je Igor M. (34), Subotičanin koji je u Velikoj Britaniji živeo i radio od 2016. godine, saznaje „Blic“.

Ove nezvanične informacije za „Blic“ je potvrdila i majka stradalog muškaraca.

– Moj sin je radio četiri godine kao menadžer u hotelijerstvu. Jedino što mogu da kažem jeste da u našoj zemlji, u Srbiji, treba učiniti sve da nam deca ne odlaze – rekla je majka M. S. M. iz Subotice za „Blic“ nakon tragedije u kojoj je njen sin stradao pri padu sa šestog sprata jedne zgrade u Londonu.

Kako saznajemo, devojka (28), državljanka Litvanije koja je optužena za njegovu smrt, je uhapšena.

Majka nastradalog mladića u Londonu iz Subotice, rekla je za „Blic“ da ne može ništa da komentariše, niti želi, jer je tragedija koja se dogodila za nju isključivo porodična stvar. Prema njenim rečima, istraga je još uvek u toku, a jedino što ona zna su informacije koje je pročitala u medijima.

Sa mesta tragedijeFoto: Tanjug/AP
Sa mesta tragedije

O stradanju muškaraca pisao je preksinoć “Dejli mejl”, koji je naveo da je žena viđena kako plače i vrišti pored tela muškarca nekoliko trenutaka nakon što je on pao sa šestog sprata. Ona je poznavala žrtvu i uhapšena je zbog sumnje da je ubila 33-godišnjeg muškarac čiji identitet nije saopšten. Tragedija se dogodila juče posle podne u Severnom Finčliju, naselju u severnom delu Londona. Osumnjičena će ostati u pritvoru dok policija ne utvrdi šta se dogodilo. Svedoci su na mestu događaja videli osam ili devet policijskih automobila, zajedno sa dva ili tri vozila hitne pomoći. Šokantoj sceni prisutvovalo je nekoliko porodica sa decom koja su se vraćala iz škole.

Pročitajte još:

ŽENA JE VRIŠTALA PORED TELA MRTVOG SRBINA Misteriozna smrt srpskog državljanina u Londonu: Pao sa 6. sprata, uhapšena devojka (28) osumnjičena za ubistvo!

– Nisam video kako je pao, ali video sam ga na zemlji. Nakon otprilike jednog minuta, žena je sišla i počela da plače i vrišti, a neko ju je odveo do ugla da joj pomogne da se smiri. Video sam krv po pločniku. Nekome sam dao peškir i on ga je stavio preko tela. Nisam mogao da spavam cele noći – rekao je Naik Mohamed (19), radnik u obližnjem frizerskom salonu.

Policija je ostala na mestu nesreće i čuva ulazna vrata stambenog bloka.

– Službenici su u sredu u 15.20 sati pozvali policijsku stanicu i rekli da je muškarac preminuo na licu mesta nakon pada sa visine. Čeka se identifikacija žrtve, ali za sada se veruje da je 33-godišnjak poreklom iz istočne Evrope, ali živi u Finčliju. Policija će obavestiti njegovu porodicu o tome šta se dogodilo – rekao je portparol policije.

Policija je obavila uviđajFoto: V. Lalić / RAS Srbija
Policija je obavila uviđaj

On je dodao da je 28-godišnja devojka, koja je bila na licu mesta, privedena zbog sumnje da je umešana u ubistvo.

– Ona je odvedena u londonsku bolnicu gde su joj sanirane manje povrede, potom je prebačena u policijsku stanicu na severu Londona, gde se i dalje nalazi – dodao je.

Veruje se da je stradali muškarac poznavao devojku.

– Konsultovani su službenici Specijalističke komande za kriminal. U ovoj fazi istrage, smrt 33-godišnjeg muškarca se tretira kao neobjašnjiva – dodao je on.

Policija je pozvala svedoke da jave ako bilo šta znaju o ovom slučaju.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...