HRVATSKA U ŠOKU Branko je upao u kuću i ISKASAPIO TINEJDŽERKU (16), a onda je otkrivena strašna istina o njemu

Ubio šesnaestogodišnjakinju u Hrvatskoj

Hrvatska je na nogama nakon što je Branko R. (41) uhapšen zbog ubistva tinejdžerke (16), koju je izbo nožem nakon što je upao u kuću u kojoj je bila sa majkom.

Zločin se dogodio u mestu Mali Lošinj, u koje se osumnjičeni doselio pre nešto manje od 10 godina iz Osijeka. On je u petak između sedam i osam sati ušetao u kuću nastradale sumanuto tražeći svoju bivšu partnerku koja je navodno nekada živela na toj adresi.

Počeo je da urla, vređa i maše nožem pred majkom šesnaestogodišnjakinje, koja je potom nasrnula na njega kako bi odbranila majku. Međutim, napadač je devojčicu izbo nožem i ona je na licu mesta preminula zbog zadobijenih povreda.

Pročitajte još…

Hrvatska policija o masakru u Splitu: Ubica ispalio 36 METAKA, uhapsili smo ga za DVA SATA I 45 MINUTA

UBISTVO KOJE JE ZAPREPASTILO HRVATSKU Osumnjičenima za brutalnu likvidaciju u Omišu određen pritvor

SPLIT KAO DIVLJI ZAPAD Od početka godine hrvatski grad postao centar nasilja – trostruko ubistvo usred dana, masovno izbadanje, OBRAČUNI NARKO BANDI

– Mi tog čoveka uopšte ne poznajemo, ne znamo ko je on – rekao je D.T, otac 16-godišnjakinje i suprug L.T.

Branko R. se bavio podvodnim ribolovom. Predstavljao se kao istraživački novinar, a po Fejsbuku je pisao kako namerava da raskrinka kriminalnu hobotnicu u Lošinju.

Među komšijama nije poznat po dobru. Smatraju ga „čovekom za izbegavanje“ i ističu da se vratio sa psihijatrijskog lečenja, te da ima problema sa agresivnošću.

Branko R.
Branko R.

– Noć pre ubistva proveo je u kafiću i pio s prijateljem. Konzumacija droge mu, nažalost, nije bila nepoznanica. A nakon što se vratio sa psihijatrije, ispio nam je mozak time kako svi misle neopravdano da je on lud pa se obrušio na policiju, vatrogasce, lekare, gradonačelnika -rekao je Brankov sused za hrvatske medije.

Spektar krivičnih prijava

U policijskoj evidenciji Branko R. je dosad prikupio šarenolik spektar prijava, među kojima i za zloupotrebu droge, nasilje u porodici nad bivšom partnerkom, kao i niz prekršaja iz Zakona protiv narušavanja javnog reda i mira.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...