BILATERALNI SASTANCI U MINHENU Vučić razgovarao sa Hekerom, Lajčakom i Georgijevom (FOTO)

Aleksandar Vučić Minhen foto Instagram AV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Minhenu nastavio bilateralne sastanke sa svetskim zvaničnicima razgovorom sa savetnikom za spoljnu politiku i bezbednost savezne kancelarke SR Nemačke Janom Hekerom.

Pročitajte još…

I ŽELEZNICA I AUTOPUT U Minhenu potpisano pismo o namerama o obnovi infrastrukture između Beograda i Prištine, Vučić se zahvalio Grenelu i Trampu (VIDEO)

„PRVO UKIDANJE TAKSI, PA RAZGOVOR O STATUSU“ Vučić o odnosima u regionu, Rusiji, EU i srpskoj opoziciji

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Janom Hekerom, savetnikom za spoljnu politiku i bezbednost savezne kancelarke SR Nemačke. #Serbia #Germany

Predsednik Vučić se tokom Bezbednosne konferencije u Minhenu sastao i sa ministrom spoljnih poslova Slovačke Miroslavom Lajčakom i sa direktorkom MMF-a Kristalinom Georgievom, objavljeno je na Instagram profilu „budućnostsrbijeav“.

Dobra prilika da sa prijateljima Srbije razgovaram o našem evropskom putu, ali i ekonomskim reformama i novim investicijama. – predsednik Vučić tokom Bezbednosne konferencije u Minhenu sa ministrom spoljnih poslova Slovačke @miroslav.lajcak i direktorkom MMF-a Kristalinom Georgievom.

„Dobra prilika da sa prijateljima Srbije razgovaram o našem evropskom putu, ali i ekonomskim reformama i novim investicijama“, napisao je Vučicć u objavi povodom sastanka sa Lajčakom i Georgijevom.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...