Ženi iz Severne Koreje preti zatvor i ozloglašeni RADNI LOGOR: Tokom požara je spasila svoju decu, a NE PORTRET Kim Džong Una

Tiranin: Kim Džong Un

Ministarstvo za državnu bezbednost Severne Koreje povelo je istragu protiv majke koja je iz požara prvo spasla svoju decu, a ne portrete bivših šefova države.

Kako prenosi portal “Daily NK”, preti joj kazna zatvora.

Kada je izbio požar, u kući je bilo dvoje dece. Roditelji, koji su u tom trenutku bili van kuće, uspeli su da ih spasu, ali ne i portrete Kim Il Sunga i Kim Džong Ila, koji su izgoreli.

Kako se navodi na portalu, mladić, koji je spasao portrete porodice koja stanuje u istoj zgradi, nedavno je pušten iz zatvora, ali ga posle najnovijeg poduhvata veličaju kao junaka. S druge strane, porodica koja nije sačuvala slike vođa, suočava se sa strogošću režima, a majci preti zatvaranje u ozloglošeni radni logor.

Kako Kim Džong Un drži Severnu Koreju HERMETIČKI ZATVORENU? Postoji deset načina, a jedan prekršaj plaća se SMRTNOM KAZNOM

NOVA GODINA U ZEMLJI KIM DŽONG UNA Kakav je bio doček 2020. u PJONGJANGU? (VIDEO)

Mislile su da će im beg iz Severne Koreje omogućiti bolji život, a upale su u NAJOKRUTNIJU ZAMKU

Istraga je u toku, a deca, koja su u požaru dobila teške opekotine, nalaze se u veoma teškoj situaciji. “Daily NK” piše da porodica ne može da nabavi antibiotike i da majka neće moći da poseti decu sve dok traje istraga. Komšije bi želele da pomognu, ali se ne usuđuju, jer strahuju da će se i sami naći na udaru policije.

Svaka porodica u Severnoj Koreji dužna je da drži Kimovu sliku na zidu. Dinastija Kim je na vlasti od 1948. godine, a aktuelni šef države od 2011.

Kimova „utopija“ krije mračnu tajnu

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...