NOVI UŽAS U MALČI? Žena prijavila da su je otela dva muškarca, da su je pretukli i silovali

POKRIVALICA POLICIJA srpska policija uviđaj policijska trakaFoto: Z. Ilić / RAS Srbija

Elizabeta S. (52) iz sela Malča kod Niša prijavila niškoj policii je da su je 13. januara oko 22.30 časova ispred kuće u Malči otela dva nepoznata muškaraca sa fantomkama na glavi i odvezla u susedo selo Pasjača i su je pretukli a potom i silovali.

Prema njenoj prijavi otimca se desila tako što je jedan od maksiranih otmičara udario po glavi, pa je uvukao u automobil kojim je uporavljao drugi, takođe maskirani otmičar. Po dolasku u selo Pasjača, gde je ponovo navodno tučena i silovana, otmičari su su tražili da vrati dug od 500 evra koje im njen suprug duguje.

Pročitajte još…

JEZIVIM TRAGOVIMA MALČANSKOG BERBERINA Ovo su najdramatičniji trenuci potrage za devojčicom i otmičarom snimljeni objektivom (FOTO)

TRI GODINE ZATVORA ZA TRI DANA MARIJINOG PAKLA Ahmet je svoju suprugu tukao, silovao, pekao žaračem i terao da jede izmet, a dobio je SRAMOTNU KAZNU „JER JE OTAC“

SRAMNI PROPUST ZBOG RUPE U ZAKONU?! Presuda za silovanje deteta ista KAO ZA KRAĐU KOLA

Žena koja je prijavila napad i silovanje, navela je da se vratila kući sledećeg jutra oko 6.30 časova, ali da se ne seća kako je od Psjače došla do svog doma.

Nadležno tužilaštvo je, kako nezvanično saznajemo, naložilo lekarski pregled žene koja je prijavila napad. Trenutno se utvrđuje da li se slučaj dogodio.

U niškoj policiji, zvanično je samo potvrđeno da je primljena ovakva prijava po kojoj se postupa i da je obavešteno tužilaštvo.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...