MOBING? Pao sistem crnogorske železnice, SVI iz Službe informatike na BOLOVANJU, tvrde da ih menadžment ZLOSTAVLJA

(foto: ilustracija)Foto: Profimedia

Sistem za prodaju voznih karata u Železničkom prevozu je pao u utorak, a svi zaposleni u Službi informatike otišli su na bolovanje, potvrđeno je podgoričkom listu Dan iz tog preduzeća.

Zbog pada sistema, službenici su putnicima pisali karte i za lokalni i za međunarodni saobraćaj. Prema nezvaničnim informacijama Dana, svi zaposleni iz Službe informatike pošli su na bolovanje jer ih je menadžment “zlostavljao”, što su iz ŽPCG demantovali.

„NOSIMO GLAVU U TORBI I UZDAMO SE U SREĆU“ Rampe na pružnom prelazu u Čačku postavljene pre tri meseca, a već ne rade (FOTO)

-Pretpostavljamo da je postojao razlog zbog kojeg ih je doktor uputio na bolovanje. Menadžment nije zlostavljao nijednog zaposlenog u preduzeću, a na poslednjoj sednici odbora direktora rukovodilac Službe za informatiku i razvoj dobio je odgovore od članova odbora direktora na sva postavljena pitanja, rekli su iz tog državnog preduzeća.

Dodali su da su otežani uslovi za prodaju karata, ali da se ona obavlja.

-Trenutno pišemo vozne karte, a problem informacionog sistema ćemo rešiti angažovanjem stručnog lica izvan preduzeća. Karte se pišu i za međunarodni saobraćaj”, naveli su iz ŽPCG.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...