Leo Messi posve iskreno rekao što misli o Cristianu Ronaldu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Messi i Ronaldo u društvu Van Dijka

Napadač Barcelone Lionel Messi kaže da su utakmice sa madridskim Realom imali poseban značaj dok je za Kraljevski klub igrao Cristiano Ronaldo.

Argentinac (32) i Portugalac (34) se više od desetljeća nalaze na vrhu svjetskog nogometa, a njihovo rivalstvo je bilo na vrhuncu dok Ronaldo nije odlučio prijeći u Juventus 2018. godine.

„Dok je Cristiano bio u Realu susreti su uvijek bili posebni. Generalno, utakmice s njima znače mnogo, ali kad je on igrao tamo bilo je znatno više, posebno. To su posebni dvoboji koji će se zauvijek pamtiti“, rekao je Messi u intervjuu za La Ligu.

„Nije lako ostati na takvom nivou toliko dugo i natjecati se sa rivalom poput njega. Pritom su i Barca i Real dva najbolja kluba na svijetu, uvijek su zahtevi najveći. Vjerujem da smo pružali navijačima širom svijeta uživanje“, dodao je čudesni Argentinac.

U prethodnih 12 godina samo jednom netko od njih dvojice nije osvojio Zlatnu loptu. Bilo je to 2018, kad je nagrada pripala Luki Modriću.

Ove je godine nagrada ponovno otišla u ruke Messiju, koji se sa 6 trofeja usamio na prvoj poziciji vječne liste ispred Ronalda (5).

Pročitajte više na: Bljesak Mostar

Share This Post

Loading...