RODITELJI U STRAHU Manijak sa Ceraka koji je upao u osnovnu školu poznat je kao „ČOVEK SA GIPSOM“, prilazio i devojčicama oko frizerskog salona

BLUR skola covek foto ScreenshotFoto: screenshot

Muškarac koji je uhapšen danas jer je juče ušatao u osnovnu školu u beogradskom naselju Cerak, prišao učenicama četvrtog razreda i pozvao ih da ih vodi u restoran, pre toga ja na parkingu uznemirio osmogodišnju devojčicu, koja je od uplašena pobegla od njega.

Kako je danas za „Blic“ ispričao Saša, kako nam se predstavio otac te učenice drugog razreda OŠ „Ujedinjene nacije“ na Ceraku, a koji je ceo slučaj i prijavio policiji, devojčica je na parkingu škole posle nastave čekala oca da dođe po nju, kada joj prišao stariji muškarac.

OŠ Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
OŠ „Ujedinjene nacije“

Niko od osoba sa kojima je „Blic“ razgovarao danas u blizini škole ne zna ko je to taj muškarac, osim što su ga upamitli po gipsu koji nosti na nozi. Zato je u tom kraju za njega i znaju samo kao „čoveka sa gipsom“.

PROČITAJTE JOŠ…

SAZNAJEMO Priveden muškarac koji je ušetao u osnovnu školu i pitao devojčice da ih vodi u restoran

RODITELJI UZNEMIRENI, DECA IH HITNO ZVALA Tvrde da je nepoznati muškarac ušetao u beogradsku školu i pozvao devojčice da ih vodi u restoran

Kako je devojčica ispričala ocu, taj čovek joj je prišao, pokazivao joj taj gips na nozi i nešto „nepovezano pričao“.

Dete se veoma uplašilo, nastavlja otac, i pobeglo dalje niz ulicu, a manijak je potom ušetao u školu.

Otac devojčice od osam godina kojoj je na parkignu prišao Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Otac devojčice od osam godina kojoj je na parkignu prišao „čovek sa gipskom“

Nedugo zatim, došao je i otac devojčice kome je ona sve ispričala, a on je ceo slučaj odmah prijavo policiji.

Zvao devojčice da ih vodi u restoran

Pri ulasku u školu, prema informacijama koje nam je preneo takođe otac ove osmogodišnjakinje, „čovek sa gipsom“ je prišao devojčicama, učenicima četvrtog razreda, koje su sedele u holu i zvao ih da ih vodi u restoran.

I one su se uplašile i pobegle od njega. Neko od osoblja škole nedugo zatim je primetio da nepoznati muškarac uznemirava decu, posle čega su ga odmah izbacili napolje.

Foto: Blic / RAS Srbija

Kako saznajemo, ceo slučaj škole juče nije prijavila policiji, već je to uradio otac devojčice kojoj je manijak prišao na parkingu kod škole.

Zabrinuta majka učenice osnovne škole sa CerakaFoto: Milan Ilic / RAS Srbija
Zabrinuta majka učenice osnovne škole sa Ceraka

Inače, policija je danas, kako smo saznali, privela muškarca za koga se sumnja da je juče upao u školu i uznemiravao učenice.

Motao se i oko frizerskog salona

Celu priču, potvrdila nam je i majka jedne od učenica ove beogradske škole J. P, koju smo zatekli danas u školi.

Ona nam je ispričala i da je, takođe u roditeljskog vajber grupi, neko od roditelja napisao da je „čovek sa gipsom“ juče viđen i oko frizerskog salona na Vidikovcu (naselja koje se graniči sa Cerakom).

Prema tvrdnjama nekih roditelja u toj prepisci, mušakarac koji odgovara tom opisu prilazio je devojčicama ispred frizerskog salona i pričao nešto nepovezano. Jedna od stvari koju je spomenuo bio je da ga je žena napustila, pričaju roditelji.

U školi nisu hteli da nam daju nikave izjave.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...