„POD MAČ, BATO“ PRETI NOVINARKI „BLICA“ Šarlatan Miroljub Petrović i njegovi sledbenici napali našu novinarku na društvenim mrežama

Miroljub PetrovićFoto: Petar Marković / RAS Srbija

Miroljub Petrović, šarlatan o kojem smo više puta pisali jer savetuje ljude obolele od raka da ne idu kod lekara već da se leče u njegovom „Centru za ozdravljenje“, objavio je na Jutjubu video-snimak u kojem je izvređao novinarku „Blica“ koja je pisala o ovim slučajevima i podelio profile njenih društvenih mreža, nakon čega je ona dobila brojne uvrede, ali i pretnje smrću.

„Blic“ je o ovome obavestio Odeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a, dostavio im sav dokazni materijal i čeka njihovu brzu reakciju povodom ovog sramotnog slučaja.

Naime, „Blic“ je početkom januara objavio tekst o tome šta se dešava sa predmetom Miroljuba Petrovića, koji je otvoren krajem januara prošle godine, a ako je sudeći po odgovoru dobijenom od tužilaštva, za sve ovo vreme tapka u mestu. Istovremeno, u istom tekstu objavljena je i ispovest Biljane Jovanović povodom godinu dana od smrti njenog brata Slavča Petrova, mladića koji je preminuo slepo se držeći instrukcija Miroljuba Petrovića.

Snimak

Miroljub Petrović je prekjuče na svom Jutjub kanalu objavio desetominutni video-snimak u kojem novinarku „Blica“ koja je pisala gorenavedeni tekst vređa, opisuje njenu fotografiju na Instagramu i u opisu videa objavljuje linkove njenih profila na Fejsbuku i Instagramu, pozivajući svoje pratioce da „pogledaju kako izgleda“.

Pretnje novinarki Foto: privatna arhiva / RAS Srbija
Pretnje novinarki „Blica“

U uvodnom delu napada na našu novinarku, Petrović govori kako mu se javio „bivši satanista“ koji mu je rekao kako je „bio duboko u okultizmu“ i „razgovarao sa jednim od vodećih deset demona koji su tokom istorije radili na uništavanju čitavog naroda”.

Petrović je „Blic“ nazvao „najmoćnijim satanističkim medijem u Srbiji“, koji na njega „vrši napade, pogotovo ta novinarka“, izgovarajući ime i prezime novinarke „Blica“.

– …Koja piše zaista neverovatne tekstove protiv mene, znači ono, laži neverovatne. Pretpostavio sam da je devoj… ta žena demonizovana. Ulazio sam na internet da vidim njenu sliku. Da je nađem da vidim da li je to neka baba sa nekom bubuljicom na nosu kao što izgledaju one veštice iz crtanih filmova, ali nisam mogao da nađem njenu sliku. Nisam nešto ni mnogo tražio, gledao sam… – kaže Petrović, dodajući da mu je profil novinarke poslao isti „bivši satanista“ sa kojim se dopisivao.

Novinarka Foto: screenshot
Novinarka „Blica“ dobila nekoliko pretećih poruka smrti zbog tekstova o šarlatanu Petroviću

– Ovo je (ime i prezime novinarke), ovako izgleda. Evo, ako ti nešto znači, da vidiš lice svog ubice – rekao je Petrović, dodajući da mu je osoba poslala link profila novinarke na kojem se vidi njena profilna fotografija.

Demoni

– …Imate u opisu njen Instagram profil da vidite kako izgleda ova devojka. Znači u pitanju je, nije u pitanju nikakva babuskara, onako, simpatična devojka. Onako, šminka se oko očiju, onako crno, kao ona čuvena doktorka Danica Grujičić – rekao je Petrović i nastavio da čita, kako tvrdi, poruku od „bivšeg sataniste“.

Pročitajte još…

ZAUSTAVITE OVOG ČOVEKA Nadrilekar Miroljub porodici mladića koji je preminuo nakon njegovog „lečenja“ PRETI KRVNOM OSVETOM

„ŠTA JA DA RADIM ŠTO NEKO SHVATI DA ĆU DA GA IZLEČIM“ Lažni doktor Miroljub Petrović se sramno pravdao, pa vikao na SESTRU PREMINULOG MLADIĆA

VAPAJ MAJKE KOJA JE ZBOG NADRILEKARA IZGUBILA SINA „Molila sam ga da ne veruje Petroviću, smršao je 20 KILOGRAMA ZA 40 DANA“

– Ona je pisala protiv mnogih moralnih Srba, lično odgovorna za najveće bljuvotine i laži. Posao koji je dobila, dobila je zato što se bavi okultizmom i zato što je moralno jako niska. Sa njom komuniciraju demoni i daju joj uputstva koga da ubija… – nastavio je Miroljub da lupeta i na kraju pozvao svoje pratioce da se, „ako njega vole i ako njemu žele dobro“, mole za novinarku i Biljanu, sestru umrlog Petrova, „da budu bolje ličnosti“, što je on, kako je rekao, tog dana uradio više puta, dodajući da se tako moli za svoje neprijatelje.

Pretnje

Nakon što je objavljen ovaj video-snimak, novinarki „Blica“ na Instagramu je stiglo više od 100 „zahteva za prijateljstvo“, posle čega su krenule da stižu uvrede i pretnje, čak i smrću.

Pročitajte još…

NOVE ŽRTVE ŠARLATANA MIROLJUBA PETROVIĆA „Mom drugu je rekao da ni slučajno ne ide kod lekara i tražio je pare da ga ‘leči’ od raka“

– Još jednom napiši nešto protiv Miroljuba Petrovića zadaviću te, ubiću te, nema da budeš ni prva ni poslednja koju sam ubio, robijao sam zbog ubistva, ako treba, odrobijaću opet, veštice mala, pazi šta radiš – jedna je od pretnji upućenih novinarki „Blica“.

RAK „LEČI“ TINKTURAMA I MOLITVOM

„Blic“ je slučajem Miroljuba Petrovića i njegovog „Centra za ozdravljenje“ u selu Petrovac kod Leskovca, u kojem dnevno naplaćuje boravak 120 evra, a gde su njegovi učenici teško bolesnim ljudima govorili da se mole i da u sebe unose samo njihove bijne tinkture, počeo da se bavi u janauru prošle godine. Nekoliko dana nakon pisanja našeg lista, Više javno tužilaštvo u Leskovcu je, kako nam je odgovoreno, uputilo leskovačkoj policiji zahtev za prikupljanje informacija, nakon čega je trebalo da donese odluku o daljem postupanju. Predmet je potom ustupljen na nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu i, kako nam je napisano u odgovoru početkom februara, ovo tužilaštvo je Policijskoj upravi u Leskovcu podnelo zahtev za prikupljanje obaveštenja. Sada, deset meseci kasnije, „Blicu“ je na pitanja povodom ovog slučaja iz tužilaštva stigao isti odgovor.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...