GRADONAČELNIK OBIŠAO LUKU I SREĆNU MAJKU Zlatnik za prvu bebu u 2020. godini (FOTO)

Zoran Stevanovic beba Nova godinaFoto: Rade Jokić / RAS Srbija

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović uručio je danas zlatnik sa motivima ugraviranog Sabornog hrama prvoj bebi rođenoj u porodilištu JZU “Bolnica Zvornik” Luki Prodanoviću te čestitao rođenje sina srećnoj majci Tanji.

– Mi se trudimo na sve načine da pomognemo mladim bračnim parovima i prilikom rođenja dece i kasnije tokom njihovog podizanja. Drago nam je da su prvog dana rođene četiri bebe, a do ovog trenutka njih osam, što je iznad proseka. Drago nam je da nas ima što više jer samo tako imamo perspektivu – rekao je Stevanović i ponovio da je program pronatalitetne politike u Gradskoj upravi usvojen i sprovodi se već 10 godina, piše Srpskainfo.

Foto: Rade Jokić / RAS Srbija

On obuhvata pomoć u borbi protiv steriliteta, pomoć nakon rođenja dece, nabavci udžbenika, subvenciji mesečnih karata, stipendijama, uređenjem porodilišta, proširenjem kapaciteta vrtića, a ove godine ćemo po prvi put ići na sniženje cene boravka dece u našem vrtiću, a sve u cilju pomoći roditeljima u podizanju dece i stavaranju boljih uslova za njihovo odrastanje – istakao je Stevanović, koji je malom Luki poželeo srećno detinjstvo te “da bude zdrav i napredan momak”.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

Share This Post

Loading...