U Konzumu počeo humanitarni projekt ‘Podijelimo radost zajedno’

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prosinac je mjesec darivanja, iskrene dječje radosti i čarolije koju nose praznici, stoga učinimo da svako dijete osjeti radost praznika – glasi poruka kojom je trgovački lanac Konzum kroz svoju promotivnu kampanju najavio novogodišnji humanitarni projekt “Podijelimo radost zajedno“.

U sklopu ovog projekta Konzum će novogodišnjim paketićima obradovati djecu bez roditeljskog staranja i teško oboljelu djecu širom Bosne i Hercegovine.

Video: Podijelimo radost zajedno!

Tim povodom kreiran je poseban “Slatki paketić radosti“ dostupan samo u Konzum trgovinama, te će od svakog kupljenog paketića do 20. prosinca Konzum donirati 1 KM kako bi što više mališana dobilo novogodišnji paketić.

“Motivirani željom da svako dijete osjeti radost praznika, odlučili smo da pokrenemo ovaj projekt i bar na trenutak uljepšamo praznike djeci bez roditeljskog staranja i djeci koja prolaze kroz težak period bolesti i liječenja. Vjerujemo da će se veliki broj naših kupaca odazvati ovoj humanitarnoj akciji jer će za svaki kupljeni “Slatki paketić radosti“ Konzum donirati 1 KM za novogodišnje paketiće za ovu dječicu. Želja nam je da obradujemo mališane i sa njima podijelimo radost praznika“, izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Krajem prosinca Konzum će posjetiti mališane u dječjim domovima i udrugama koja pružaju pomoć i podršku pri liječenju, te uz prigodna vesela druženja sa Djeda Božićnjakom podijeliti novogodišnje paketiće.

Podijelimo radost zajedno, jer radost je veća kad se dijeli!

Pročitajte više na: Bljesak Mostar

Share This Post

Loading...