PASTORAK PEVAČICE DIJANE JANKOVIĆ POD ISTRAGOM Sumnja se da je pomogao ubici koji je usmrtio STUDENTKINJU KRISTINU

stefan rokvićFoto: Facebook

Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Stefana Rokvića (29), sina biznismena Danijela Rokvića, zbog sumnje da je 25. maja 2017. pomogao u ubistvu Kristine Kaplanović (19), radnice na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu.

Rokvić se tereti da je kobne večeri vozio Miloša Srebrića zvanog Flekica (37), koji je maskiran upao na pumpu, zatražio pare i ispalio Kristini metak u glavu.

Kristina KaplanovićFoto: Privatna arhiva
Kristina Kaplanović

Stefan Rokvić, čiji je otac oženjen pevačicom Dijanom Didi Janković, uhapšen je početkom novembra na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ na osnovu potrage koju je za njim raspisala policija.

Didi Janković i Stefan RokvićFoto: P. Dedijer / RAS Srbija
Didi Janković i Stefan Rokvić

On je tada na saslušanju negirao da ima ikakve veze sa Kristininim ubistvom, nakon čega je pušten na slobodu.

Pročitajte još…

„ČUO SAM DA JE UBICA MOJE ĆERKE IMAO POMAGAČA“ Otac studentkinje Kristine o HAPŠENJU SINA BIZNISMENA koji je umešan u zločin

FLEKICU PRETUKLI U ZATVORU Na suđenju za ubistvo studentkinje pojavio se sa modricama, a onda je slagao da je PAO DOK SE TUŠIRAO

TRAGIČNO PREKINUT ŽIVOT STUDENTKINJE Kristinu je napadač upucao u glavu na benzinskoj pumpi, a njena smrt POTRESLA JE CELU SRBIJU

Međutim, da protiv Stefana zaista postoje dokazi za pomaganje u teškom ubistvu, otkriveno je juče u nastavku suđenja Milošu Srebriću u Višem sudu u Beogradu. Izvor lista „Informer“, kaže da je to suđenje trebalo da bude odloženo zbog promene sudskog veća, ali je došlo do žestoke rasprave o toku istrage između Srebrićevih branilaca i tužilaštva.

BURNO NA SUĐENJU ZA UBISTVO NA PUMPI Svedok: „Gurnuo me ja i pištolj je opalio. Kristina je pala i počela da krklja… bilo je krvi“

– Tokom te rasprave, tužilac je otkrio da se i dalje vodi istraga u ovom slučaju, ali ne protiv Srebrića, već protiv Stefana Rokvića zbog pomaganja u teškom ubistvu. To praktično znači da postoje ozbiljne indicije da je Rokvić kobne večeri dovezao Srebrića do benzinske pumpe, a potom ga i odvezao nakon što je ovaj ubio radnicu – kazao je izvor lista.

Miloš Srebrić FlekicaFoto: Privatna arhiva
Miloš Srebrić Flekica

Inače, biznismen Danijel Rokvić je nakon hapšenja njegovog sina kategorički tvrdio da Stefan nema nikakve veze sa ubistvom i da pojedinci na ovaj način žele da naškode njegovoj 22 godine mlađoj supruzi i pevačici Dijani Janković, „koja u Americi pravi karijeru“.

– Moj sin nije privođen na beogradskom aerodromu niti ima ikakve veze sa pomenutim slučajem. Živi i radi u inostranstvu, gde je direktor firme i programer – isticao je Rokvić sredinom novembra.

Miloša Srebrić uhapšen je tri meseca nakon ubistva u Velikom Mokrom Lugu i otad je u pritvoru.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...