Grad Mostar zapošljava, traže se i načelnici odjela

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar objavio je natječaj za zapošljavanje osam službenika.

Grad tako traži načelnike Odjela za financije i nekretnine te Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove.

Posebni uvjeti za zapošljavanje su visokoškolska diploma, najmanje pet godina radnog staža ostvarenog na poslovima struke nakon završenog fakulteta te poznavanje rada na računalu.

Pročitajte još

#

Kolike su plaće službenika Grada Mostara?

Služba za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice u potrazi je za stručnim savjetnikom za stambene poslove. Za tu poziciju potreban je fakultet pravne ili upravne struke, najmanje tri godine radnog staža i rad na računalu.

Službi za katastar potrebna su četiri stručna suradnika, i to dva za katastar nekretnina i dva za digitalni katastar.

Osim završenog fakulteta geodezije, pri zapošljavanju potrebna je najmanje jedna godina radnog staža ostvarenog na poslovima struke, potom položen stručni geodetski ispit i poznavanje rada na računalu.

 

Stručnog suradnika za urbani mobilijar i dekoraciju traži i Služba za komunalne poslove i okoliš. Suradnik treba imati završen fakultet građevinske ili arhitektonske struke, poznavati rad na računalu i imati najmanje jednu godinu radnog iskustva.

Kandidati se na natječaj mogu prijaviti u roku od 15 dana od objave javnog natječaja u ‘Službenim novinama Federacije BiH’, objavljeno je u utorak na stranicama Službe za zapošljavanje.

Pročitajte više na: Bljesak Mostar

Share This Post

Loading...