Danas u „Dnevnom avazu“ čitajte: Opasne poruke Makrona

„Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju između ostalog donosi reakcije iz BiH na intervju predsjednika Francuske Emanuela Makrona (Emmanuel Macron“ koji je za BiH rekao da je „tempirana bomba pored Hrvatske“.  

Brojne su osude i na porno-skandal Agana Bunića. Poruka je jasna – smijenite manijaka s čela USK!

Komentar dana pisao je Evelin Trako, a ličnost dana je Edin Begić iz Opće bolnice „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu koji je imao najbolji istraživački rad ove godine u oblasti neurologije na podučju srednje i jugoistočne Evrope.

Donosimo i detalje skandalozne odluke Apelacionog vijeća Suda BiH. Jerko Ivanković Lijanović je oslobođen, ali ko će vratiti državi 13,5 miliona KM?

Dr4žava je blokirana nakon što još nije uspostavljena vlast. Između ostalog, trojici članova CIK-a ističe mandat, novih nema ni na vidiku, a sve to jer je parlament BiH odgovoran jer nema konkursa.

Podsjećamo i na jedan od najtužnijih dana u historiji Mostara i BiH, prije 25 godina srušen je Stari most.

Zabilježili smo i sreću četiri romske porodice koje su konačno dobile krov nad glavom nakon što je okončana gradnja kuća u goraždanskom naselju Podhranjenu.

Novinari Crne hronike donose detalje pljačkaškog pohodan u kojem su lopovi raznijeli pet bankomata i odnijeli skoro 250.000 KM.

Slikar Adnan Hebib govorio je za naš list nakon što je operirao srce.

Na sportskim stranama „Dnevnog avaza“ pročitajte sve aktuelnosti iz domaćih i stranih takmičenja.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i popularan redovni prilog „Sedmica“, u kojem možete pročitati dinamičan i aktuelan intervju s članom Predsjedništva BiH Šefikom Džaferovićem.

Naslovna strana "Dnevnog avaza"

Pročitajte više na: Dnevni Avaz Vijesti

Share This Post

Loading...