POLICIJA IM UPALA U STAN Beograđani dobili krivične prijave zbog STRIMOVANJA SERIJA I FILMOVA

Internet prevare u Srbiji

Protiv dve osobe iz Beograda podnete su krivične prijave jer su preko internet portala filmovi24h.com i serije.online nezakonito omogućili gledanje velikog broja domaćih i stranih televizijskih serija, saopštio je MUP.

Kako je saopšteno, pripadnici MUP, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podneli su krivične prijave protiv četrdesetogodišnjeg i tridesetjednogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela ili predmeta srodnog prava.

MUP hapšenje iznudaFoto: MUP / Promo
MUP hapšenje iznuda

Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu, preko internet portala filmovi24h.com i serije.online nezakonito omogućili gledanje velikog broja domaćih i stranih televizijskih serija, čime su nosiocima autorskih prava naneli finansijsku štetu.

Pročitajte još:

Beograđani „skinuli“ crtani sa Interneta u Nemačkoj, STIGAO IM RAČUN OD 950 EVRA!

Srbija je POSLEDNJA OAZA PIRATERIJE, ali i to bi uskoro moglo da se PROMENI

Policija je pretresom stanova i prostorija koje su koristili osumnjičeni pregledala njihovu računarsku opremu, prijem elektronskih uplata i računa u bankama, nakon čega je otkrila da su oni putem navedene opreme nelegalno emitovali serije i filmove.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post

Loading...