Ivan Bubalo i Davor Landeka novi treneri u Nogometnoj školi Zrinjskog

Foto: Bljesak.info / Ivan Bubalo

Nogometna škola Hrvatskog športskog kluba Zrinjski bogatija je za nova dva trenera, a riječ je o Ivanu Bubalu i Davoru Landeki.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Bubalo je dijete Zrinjskog, dvije godine bio je član stručnog stožera HŠK Zrinjski. Dobar dio svoje trenerske karijere Bubalo je proveo na klupi Branitelja, u stručni stožer Zrinjskog je stigao početkom 2017. godine kada je momčad preuzeo Ivica Barbarić te je sudjelovao u osvajanju naslova prvaka u sezoni 2017./2018. pod vodstvom Blaža Sliškovića.

Davor Landeka imenovan je za trenera asistenta u kategoriji juniori, svoj nogometni puta započeo je u HŠK Posušju, s HŠK Zrinjski osvojio je Kup Bosne i Hercegovine te je jedan od rekordera po broju nastupa za “Plemiće“. Igrao je još i za GNK Dinamo, HNK Rijeku, FC Grasshopper, NK Široki Brijeg i NK Imotski. Trenutačno igra u federalnom drugoligašu Posušju.

“Nogometna škola HŠK Zrinjski novim trenerima želi puno sreće u daljnjem radu i da svojim znanjem i iskustvom pridonesu odgoju mladih za budućnost HŠK Zrinjski“, navode iz Nogometne škole HŠK Zrinjki.

Pročitajte više na: Bljesak Mostar

Share This Post

Loading...