SRBIN UHAPŠEN U CRNOJ GORI Sumnja se da je pokušao da ubije Ulcinjanina, lisice mu stavljene USRED EKSKLUZIVNOG RESTORANA

crna gora policijaFoto: Blic / RAS Srbija

Zaječarac D. G. (36) uhapšen je u utorak uveče u Crnoj Gori zbog sumnje da je 10. septembra pokušao da ubije Ulcinjanina Momčila Đurišića (67).

Crnogorskim „Vijestima“ je iz više izvora potvrđeno da je šezdesetsedmogodišnjak u ulcinjskoj policiji prepoznao državljanina Srbije kao osobu koja je pre mesec dana pucala u njega.

Zaječarcu su lisice na ruke stavljene u ekskluzivnom restoranu u Pinješu, u spektakularnoj policijskoj akciji.

Pročitajte još…

DROGA VREDNA 9 MILIONA Srbin uhapšen u Rumuniji, pokušao da prošvercuje PUN KOMBI marihuane (VIDEO)

POZNANSTVO U GEJ KLUBU, PA ZLOČIN Dva Srbina osumnjičena za brutalna ubistva starijih muškaraca, a jedan je otkriven posle 30 GODINA

Uz jake mere obezbjeđenja on je sinoć oko 19 sati priveden podgoričkom Višem tužilaštvu, u kom je saslušan.

Nakon saslušanja određeno mu je zadržavanje do 72 sata, a postupajući tužilac predložiće sudiji za istragu da Zaječarcu odredi pritvor.

– Operativnim radom, policijski službenici OB Ulcinj došli su do saznanja da je D.G. iz Srbije mogući izvršilac krivičnog dela pokušaj ubistva M. Đ. iz Ulcinja. U prostorijama OB Ulcinj, M. Đ. je prepoznao lice koje je na njega pucalo kritičnog dana – rekao je „Vijestima“ sagovornik upućen u istragu.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post