Erdogan završio posetu Srbiji, Vučić ga ispratio (VIDEO)

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan završio je dvodnevnu posetu Srbiji, a na aerodromu „Nikola Tesla“ ispratio ga je predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić ispratio Erdogana

– Izražavam iskreno zadovoljstvo zbog vaše ponovne posete Srbiji i nadam se da ćete u budućnosti neuporedivo češće dolaziti u našu zemlju. Srećan put – napisao je Vučić na svom instagram nalogu „Budućnostsrbijeav“, uz fotografiju sa aerodroma.

PALATA SRBIJE Završen Trilateralni samit Srbije Turske i BiH, Vučić poručio: Za nas je danas važan dan (VIDEO)

OTVORENI RADOVI NA AUTOPUTU BEOGRAD – SARAJEVO Vučić i Erdogan: Gradimo put prijateljstva za ceo region

DRUGI DAN POSETE Vučić i Erdogan domaćini na Trilateralnom samitu, danas svečano obeležavanje početka radova na izgradnji autoputa Beograd – Sarajevo

Prvog dana posete, pored sastanka dvojice predsednika, održana je sednica Visokog saveta za saradnju Srbije i Turske, a razmenjeno je i potpisano devet sporazuma između dve države. Održan je i Srpsko-turski poslovni forum na kome je učestvovalo više od 200 privrednika iz Turske, na kome je najavljena izgradnja industrijske zone kod Beograda sa 16 turskih kompanija.

Ranije danas održan je trilateralni samit Srbija-Turska-BiH, na kojem su učestvovali i članovi Predsedništva BiH, a lideri su zajednički položili i kamen temeljac za auto-put Beograd – Sarajevo.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post