U NAPLATNU RAMPU ULETEO SA 93 KILOMETRA NA SAT Podignut optužni predlog protiv vozača Zorana Babića zbog izazivanja STRAVIČNE NESREĆE

IMG-c10db33efda5d7e667f9ab48aea011d6-VFoto: B. Janačković / RAS Srbija

Osnovno javno tužilaštvo je jutros podnelo Osnovnom sudu u Nišu optužni predlog protiv vozača Dejana S. koji je izazvao saobraćajnu nezgodu 31. januara ove godine na naplatnoj rampi u Doljevcu gde je poginula Stanka Gligorijević (52) iz Debelice kod Knjaževca. 

Udes u kom je povređen Babić, a jedna žena je poginulaFoto: B. Janačković / RAS Srbija
Udes u kom je povređen Babić, a jedna žena je poginula

Dejan S. je vozač javnog preduzeća „Koridori Srbije“ čiji direktor Zoran Babić se nalazio na zadnjem sedištu „škode superb koju je vozio Dejan S. Babić je pritom polomio butnu kost.

Pročitajte još…

„ZAMISLIO SAM SE“ Vozač Zorana Babića saslušan o uzroku udesa u kom je poginula žena

EKSKLUZIVNO „Blic“ objavljuje NOVE SNIMKE sa mesta udesa na rampi Doljevac, Zoran Babić nije vozio „škodu“ (VIDEO)

ZORAN BABIĆ U UDESU ZADOBIO VIŠESTRUKE PRELOME Stravičan lančani sudar kod Doljevca, jedna osoba poginula (FOTO)

TRENUCI STRAVE Pogledajte kako Babićev automobil udara u kola na naplatnoj rampi kod Doljevca(VIDEO)

Zoran Babić PODNOSI OSTAVKU posle udesa. Stefanović: Vozilo Koridora ogromnom brzinom ušlo na naplatnu rampu

 Saobraćajna nesreća se dogodila 31. januara oko 820 sati kada je Dejan S. u kanal za naplatu putarine uleteo sa 93 kilometara na čas, kako stoji u podignutoj optužnici.

– On se kretao autoputem E 75 iz pravca Niša ka Grdelici i ulaskom u kanal za naplatu putarine broj tri, nedozvoljenom brzinom od 93 km/h. On nije svoje vozilo držao na bezbednom odstojanju od vozila marke „opel astra“ koje je udario u zadnji deo vozila, a ono je udarilo u „folksvagen pasat“.

U opelu je, na zadnjem sedištu, bila Stanka Gligorijević koja je od posledica udara preminula – između ostalog se navodi u optužnom predlogu. Pored Babića, još dve osobe su u ovom udesu zadobile teške telesne povrede, ali su se oporavili od ove saobraćajne tragedije.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post